Shrnutí druhých zápasů čtvrtfinále Copa del Rey

Sevilla postoupila, Pizjuán byl ale zaplněný ani ne z poloviny (© marca.es)

V Královském poháru byly odehrány odvety čtvrtfinále, v soutěži už zbývají pouze čtyři týmy.

Sevilla se stala prvním semifinalistou, když zdolala Zaragozu 4-0. Hosté doplatili na dlouhou hru v početní nevýhodě, které Andalusané dokonale využili.

Real Madrid dohrával ve Valencii v devíti hráčích, když byli vyloučeni Coentrão a Di María, přesto dosáhl na postupovou remízu 1-1.

Atlético potvrdilo dobrou výchozí pozici z prvního duelu a na půdě Betisu remizovalo 1-1. Ani Madriďané tak nebudou chybět v semifinále.

Barcelona jela do Málagy po úvodním nerozhodném výsledku 2-2. Na stadionu La Rosaleda Katalánci už roli favorita splnili a po triumfu 4-2 se mohou radovat.

Výsledky druhých zápasů čtvrtfinále Copa del Rey:

Sevilla - Zaragoza 4-0 (36. a 67. (pen.) Negredo, 45. Rakitić, 90. Manu del Moral), první zápas 0-0, postupuje Sevilla; Valencia - Real Madrid 1-1 (52. Tino Costa - 44. Benzema), první zápas 0-2, postupuje Real Madrid; Betis - Atlético 1-1 (90. Jorge Molina (pen.) - 45. Diego Costa), první zápas 2-0, postupuje Atlético; Málaga - Barcelona 2-4 (12. Joaquín, 68. Santa Cruz - 8. Pedro, 49. Piqué, 76. Iniesta, 80. Messi), první zápas 2-2, postupuje Barcelona.

Program semifinále (30. ledna a 27. února):

Atlético - Sevilla
Real Madrid - Barcelona

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace