Shrnutí prvních zápasů čtvrtfinále Copa del Rey

Camacho zařídil Málaze remízu na Camp Nou (© marca.es)

Copa del Rey se dostala do fáze čtvrtfinále, kde byly odehrány první zápasy.

Real Madrid porazil na Bernabéu Valencii 2-0. O lepší výsledek připravil hosty spolehlivý Casillas a chybující rozhodčí Muñiz Fernández, jehož výkon Netopýři po utkání tvrdě zkritizovali.

Unai Emery debutoval na lavičce Sevilly bezbrankovou remízou na půdě Zaragozy, což do odvety dává větší šance Andalusanům. Na stadionu La Romareda se hrál nepříliš pohledný duel, kde je nerozhodný výsledek spravedlivý.

Barcelona jen remizovala v domácích prostředí s Málagou 2-2. Po vyloučení Monreala přitom dohrávali svěřenci Tita Vilanovy v početní výhodě, místo pojišťujícího gólu ale přišel krátce před koncem šok, když vyrovnal Camacho.

Atlético nakročilo do semifinále vítězstvím 2-0 nad Betisem. Rychle získané vedení o dvě branky Madriďany uspokojilo, Betis ovšem na snížení nedosáhl zejména díky skvělému Courtoisovi.

Výsledky prvních zápasů čtvrtfinále Copa del Rey:

Real Madrid - Valencia 2-0 (37. Benzema, 73. Higuaín), Zaragoza - Sevilla 0-0, Barcelona - Málaga 2-2 (29. Messi, 30. Puyol - 26. Iturra, 90. Camacho), Atlético - Betis 2-0 (11. Falcao, 23. Filipe).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace