Simeone prodloužil v Atléticu do roku 2017

Cholo Simeone (© as.com)

Spekulace ohledně budoucnosti Diega Simeoneho jsou minulostí, Atlético dnes oficiálně potvrdilo, že s argentinským trenérem prodloužilo smlouvu do roku 2017.

Dvaačtyřicetiletý Jihoameričan byl spojován s možným odchodem do Anglie, zájem údajně hlásila Chelsea, sám však prohlásil, že chce zůstat v Madridu. Zbývalo už vyřešit jen délku kontraktu, obě strany se nakonec dohodly na čtyřleté spolupráci.

Cholo Simeone převzal Atlético v prosinci 2011 a okamžitě začal sbírat úspěchy. Po loňském vítězství v Evropské lize a Super Cupu se Los Colchoneros daří i letos, když jsou v lize na druhém místě za Barcelonou a v Královském poháru postoupili do finále, kde vyzvou Real Madrid.

Simeone působil v Atléticu i jako hráč, a to ve dvou etapách mezi lety 1994 až 1997 a 2003 až 2005, s klubem v roce 1996 získal historické doblete, tedy vítězství v lize a poháru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace