Šlágr mezi Barcelonou a AC Milán skončil remízou

David Villa se zapsal mezi střelce (© marca.es)

Barcelona v úvodním zápase základní skupiny Ligy mistrů remizovala na Nou Campu s AC Milán 2-2.

Katalánci přitom přišli o vítězství v nastaveném čase, kdy vyrovnal Thiago Silva. A vzhledem k průběhu utkání se dá říci, že nezaslouženě.

Neuběhla ani první minuty a Barcelona už prohrávala. Pato si předkopl míč, ukázal Dani Alvesovi a Busquetsovi záda a sám před Víctorem Valdésem zkušeně zakončil.

Domácí se pustili do útoku a přikovali Italy na jejich vápno. První střelecké pokusy opravdovým nebezpečím nebyly, Iniesta pálil nad, další mířily do náruče Abbiatiho. Brankáře AC Milán zachránila po dvaceti minutách tyč, kterou skvělým přímým kopem orazítkoval Messi. Vyrovnání přišlo deset minut před přestávkou. Messi jako lasička prokouzl kolem Abateho a Nesty, našel Pedra, který už měl snadnou úlohu.

Pět minut po změně stran už svítila v kolonce branek Barcelony dvojky, a to zásluhou bezchybně zahraného přímého kopu Davida Villy. Barcelona však stejně jako o víkendu doplatila na neschopnost ukončit odpor soupeře další brankou, přestože šance k tomu měla. V nastaveném se po rohovém kopu Seedorfa dostal k hlavičce Thiago Silva a rozesmutněl zaplněný Nou Camp.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace