Soldado dovedl španělské vojsko k výhře 5-0 nad Venezuelou

Vicente del Bosque mohl svým svěřencům zatleskat (© marca.es)

Španělsko porazilo po skvělém výkonu v přátelském utkání v Málaze Venezuelu vysoko 5-0.

Zatímco v řade předešlých přípravných zápasů zůstala hra Del Bosqueho výběru hodně za očekáváním, dnes tomu bylo naopak. La Roja pracovala jako dobře namazaný stroj a drtivé vítězství je zcela zasloužené.

Jednou z hvězd večera byl Andrés Iniesta, jehož kouzelné kopačky proměnily vše, čeho se zúčastnily, ve fotbalovou parádu. Z práce záložníka Barcelony těžil celý tým. Iniesta mohl svůj skvělý výkon rychle okořenit i gólem, tváří v tvář brankáři však neproměnil. To už poté, co Sergio Ramos orazítkoval břevno.

S blížícím se koncem poločasu přišly branky. Iniesta se přece jenom dočkal a precizně zakončil i Silva o tři minuty později, pokaždé po pobídce Cesca.

O přestávce byl Iniesta stažen ze hry, herní projev Španělska byl ale i nadále výborný. Debutoval Iker Muniain, o místo v základní sestavě si důrazně řekl Roberto Soldado, jenž splnil roli žolíka fenomenálně, a sice hattrickem. Forvard Valencie v posledních týdnech ubral plyn, pokud jde o střílení branek, dnes ovšem ukázal to nejlepší. A ke třem gólům mohl Soldado přidat i čtvrtý, pokutový kop ale neproměnil.

Španělsko potěšilo zaplněný stadion La Rosaleda, Vicente del Bosque mohl být po řadě průměrných výkonů tentokrát naprosto spokojený.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace