Souboj šampionů zvládli lépe Italové

Italská radost (© as.com)

Španělsko pokračuje v kolísavých výsledcích v přípravných zápasech, Del Bosqueho svěřenci v bitvě dvou posledních mistrů světa podlehli Itálii.

V Bari se před zraky 50 tisíc diváků očekával vyrovnaný zápas. A tak to v konečném účtování bylo, každému z týmů patřil jeden poločas.

Ten první byl ve znamení domácích, což se na stavu podepsalo už po 11 minutách, kdy se prosadil Montolivo. Obrana Španělska nefungovala, Casillas proto musel předvést dva skvělé zákroky, kterými zabránil dalším gólům Italů. Jednou zachránila gólmana hostů i branková konstrukce.

Nezasloužené vyrovnání přišlo díky faulu Chielliniho na Llorenteho, jenž brzy nahradil zraněného Torrese. Se zdravotními problémy skončil i Gerard Piqué. Xabi Alonso pokutový kop proměnil, do kabin se proto šlo za stavu 1-1, jenž dění na hřišti nereflektoval.

Druhé dějství bylo jiné. Tentokrát mělo navrch Španělsko, a to i s debutujícím Thiagem, Busquetsem na pozici pravého beka nebo Javi Martínezem na stoperu.

Nejlepší šanci na otočení skóre měl Llorente, sám před Buffonem však nemířil dobře. Silva, Xabi Alonso a Mata byli rovněž blízko. Jenže udeřilo na druhé straně. Aquilaniho ránu tečoval Javi Martínez mimo dosah Víctora Valdeśe. Itálie zvítězila 2-1.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace