Španělsko nadělilo Kostarice pět branek

Španělská radost (© marca.es)

Španělský národní tým potvrdil skvělou formu a v přátelském zápase hraném v Málaze rozdrtil Kostariku 5-0.

Julen Lopetegui nasadil s výjimkou Kepy, Odriozoly a Thiaga sestavu, která by měla být na světovém šampionátu v Rusku základní. A hráči se mu odvděčili perfektním výkonem, kterému nešlo nic vytknout. Snad jen snížené tempo po mnohých střídáních, ale to je obvyklé.

Už v polovině prvního poločasu vedlo Španělsko o dvě branky. Jordi Alba a Morata zakončili akce po křídlech, první jmenovaný po přízemním centru zprava, druhý po kopii zleva. Šťastný odraz krátce po změně stran přihrál míč zcela volnému Silvovi, jenž nezaváhal. Stejný fotbalista zakončil přesně i svůj samostatný průnik a upravil na 4-0.

Tečku za změnami skóre udělal střelou zpoza velkého vápna Andrés Iniesta. Španělsko ukázalo, že je v perfektním rozpoložení, a kdyby mohlo, nejraději by odstartovalo mundial ihned.

Sestavy:

Španělsko: Kepa; Odriozola, Piqué (46. Bartra), Sergio Ramos (46. Nacho), Jordi Alba; Thiago, Busquets (46. Saúl), Iniesta (74. Luis Alberto), Isco (65. Marco Asensio), Silva a Morata (46. Iago Aspas).

Kostarika: Carvajal; Gamboa, Waston, Duarte (56. González), Oviedo (66. Matarrita); Bolaños (60. Wallace), Borges, Tejeda, Venegas (75. Rodríguez) a Ureña (56. Ortiz).

Branky: 6. Jordi Alba, 23. Morata, 51. a 55. Silva, 73. Iniesta.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace