Španělsko rozdrtilo Panamu 5-1

Sergio Ramos se podílel na výhře gólem (© marca.es)

Španělsko v přátelském utkání v Panamě uspělo, domácí výběr rozstřílelo 5-1.

Středoamerická země zaplatila velké peníze, aby mohla vidět mistry světa i Evropy na vlastní oči, a La Roja nezklamala. Del Bosqueho výběr předvedl dobrý výkon, který ozdobila hned pětice branek.

Del Bosque potěšil fanoušky na stadionu nasazením Iniesty do základní sestavy, tribuny tak mohly sledovat, jak se ouzelný záložník stává hvězdou prvního poločasu. Právě z jeho akcí vytěžili Pedro a Villa první góly utkání, třetí přidal ještě do poločasu Pedro, když si šikovně položil brankáře a zakončoval do opuštěné svatyně. Křídelník Barcelony je v nové sezóně ve skvělé formě.

Po změně stran předvedl Sergio Ramosem perfektním přímákem, že má i potřebnou techniku, Španělsko vedlo už 4-0. Svůj debut si Markel Susaeta osladil gólem po pasu aktivního Jesúse Navase. Za domácí vstřelil v závěru čestný zásah Gómez z penalty ve stylu Antonína Panenky, kterou Casillas pouze bezmocně sledoval. Španělsko se z Panamy vrací do vlasti s výsledkem 5-1.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace