Španělsko zdolalo Korejskou republiku 4-1

Fernando Torres přijímá gratulace ke vstřelené brance (© marca.es)

Španělsko zvládlo i druhý přátelský zápas před Eurem vítězně, v Bernu zdolalo Korejskou republiku 4-1.

Očekávaný výsledek se začal rodit rychle, už v jedenácté minutě se prosadil hlavičkující Fernando Torres. El Niño ukázal, že se nehodlá s rolí náhradníka smířit a o post hrotového útočníka základní sestavy bude tvrdě bojovat.

Útočník Chelsea dal gól po centru Beñata, jenž nastoupil v národním týmu teprve podruhé, ale působil dojmem, jako by červený dres nosil odmalička. Směrem dopředu hrála La Roja dobrý fotbal, obrana však chloubou Del Bosqueho výběru v tomto zápase nebyla. Toho využil krátce před poločasem vyrovnávacím gólem Do-Hoen.

Po změně stran nejprve Beñat pálil mimo, aby následně zahrál rukou Yong-Hyung. Nařízený pokutový kop proměnil Xabi Alonso, Sergio Ramos tentokrát naštěstí zůstal pouze v roli pozorovatele.

Třetí branku Španělska přidal Cazorla. Křídelník Málagy prokázal, že je po skvělé sezóně ve velké pohodě, a z přímého kopu zahraného překvapivě pod zdí zvýšil na 3-1. Definitivní podobu dal výsledku Negredo po pasu Soldada. Zatímco pro Netopýra naděje na Euro skončily v neděli, Negredo si stále dělá ambice, aby byl Del Bosqueho hrotovou jedničkou. Španělsko splnilo úkol a porazilo Jižní Koreu bez problémů 4-1.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace