Spoluhráči si vystřelili z Pape Diopa. A těší se na jeho přínos týmu

Pape Diop (© as.com)

Klíčem k úspěchu Levante je týmová soudržnost. A ta se utužuje i vtípky. Terčem jednoho z nich se stal Pape Diop.

Senegalský záložník, kterého Levante získalo na tři roky poté, co rozvázal smlouvu v Racingu, se připojil k novým spoluhráčům na soustředění. A ti si z něj hned první den vystřelili.

Stalo se tak při večeři. Pape Diop šel s plným talířem ke stolu, u něhož seděl zbytek mužstva. Jakmile usedl, všichni ostatní se zvedli a odešli. "Zůstal jako opařený, nechápal, co se děje," komentoval to pobavený Juanfran, jenž nováčkovský žert vymyslel.

Na vážnější notu se Granotes shodují, že Pape Diop bude platným členem týmu. Jeho příchod kvitují zejména obránci, jejichž věkový průměr je nejstarší v Primeře. Slibují si od něj pomoc při defenzivě, k vytrvalému napadání 26letého štítového středopolaře předurčuje jeho fyzická kondice.

"Diop je pro Levante skvělou posilou. Máme už na jeho post hráče, ale každý, kdo nám pomůže se zlepšit, je vítaný," prohlásil David Navarro.

Samotný Senegalec zapadl do týmu výborně, což dokazují i úsměvy, kterými na tréninku nešetřil. Dokáže v Levante své kvality i na hřišti?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace