Start ligy se přiblížil, dnešek rozhodne

Včerejší jednání mezi AFE a LFP (© as.com)

Naděje, že už během tohoto víkendu odstartuje nový ročník Primery a Segundy, žije.

Zástupci AFE (Asociace španělských fotbalistů) a LFP (Liga profesionálního fotbalu) se sešli včera v 17 hodin, aby zahájili jednání, které se protáhlo až do páté ranní hodiny. Ani dvanáctihodinové dohady smír nepřinesly, ale obě strany si pochvalují jeho přiblížení.

"Pracovali jsme mnoho hodin a přineslo to určitý posun. Budeme v tom pokračovat tak dlouho, jak bude nezbytné," uvedl mluvčí AFE Luis Gil.

V podobném duchu mluvil i prezident LFP José Luis Astiazarán: "Naše představy se přibližují. Máme společný cíl, a sice ukončit stávku. Jsem optimistou. Věřím, že k dohodě dojdeme."

AFE oznámila stávku na první dvě kola Primery a Segundy 11. srpna, důvodem byly dluhy klubů vůči hráčům, které přesahují 50 milionů eur. A zatímco úvodní kolo už bylo odloženo, to druhé, které je na programu tento víkend, by se mohlo odehrát v plánovaném termínu. O všem se rozhodne již dnes, obě strany znovu zasedly k jednacímu stolu v 10:30.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace