Stát se to velkému klubu, by byl Pérez Lasa přeřazen o soutěž níže, čertí se Laure

Laure vidí červenou kartu (© as.com)

Obránce Deportiva Laure se ostře ohradil proti svému vyloučení v nedělním utkání na půdě Málagy.

"To vyloučení bylo nespravedlivé, strašně nespravedlivé. Kdyby se tohle stalo některému z velkých klubů, byla by z toho aféra, možná by dokonce rozhodčího přeřadili o soutěž níže, protože takovou chybu v takovém zápase si prostě nemůže dovolit," vztekal se Laure.

Pérez Lasa poslal krajního beka Deportiva do sprch po druhé žluté kartě na konci prvního poločasu, důvodem podle zápisu z utkání bylo, že Laure "se rukou dotkl v přerušené hře na zemi ležícího protihráče a provokoval ho".

To ale samotný fotbalista odmítá: "Ve dvou předchozích akcích Eliseu filmoval, protože věděl, že už mám žlutou kartu. Potřetí křičel jak blázen, přitom to byl on, kdo fauloval. Jenom jsem mu z přiměřené vzdálenosti řekl, aby přestal simulovat a brečet."

Deportivo i přes dlouhé oslabení uhájilo bezbrankový stav a připsalo si do tabulky nejvyšší soutěže důležitý bod. "To vyloučení nás mohlo přijít draho, naštěstí spoluhráči předvedli skvělý výkon."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace