Stížnost Granady byla zamítnuta, výsledek zápasu proti Barceloně B zůstává

Záběr z utkání Barcelona B - Granada (© marca.es)

Granada neuspěla se snahou o kontumaci nedávného utkání s Barcelonou B.

Andalusané na stadionu Katalánců podlehli ve 33. kola Segunda División vysoko 0-4. Snaha o změnu výsledku se opírala o údajně neoprávněný start Jonathana dos Santose.

Mexický fotbalista viděl v 31. kole pátou žlutou kartu v sezóně, což automaticky znamená stop na jeden zápas. Jenže když se v Segundě hrálo 32. kolo, ve kterém měl Jonathan dos Santos stát, byl povolán Guardiolou k utkání prvního týmu ve Villarreal, kde odehrál sedm minut. Trest se podle zástupců Granady tedy měl přenést do 33. kola.

Disciplinární komise ale během včerejšího dne stížnost zamítla s odůvodněním, že "nedošlo k porušení pravidel, podle kterých může daný hráč zasáhnout do utkání, které je součástí jiné soutěže, než ve které má disciplinární trest".

Výsledek 4-0 ve prospěch Barcelony B proto zůstává v platnosti, Granada má však 10 dnů na odvolání. Její vedení se zatím nevyjádřilo, zda-li této možnosti využije.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace