Susaeta odmítl Manchester United, chce prodloužit smlouvu v Athleticu

Markel Susaeta (© as.com)

Zatímco Javi Martínez a Fernando Llorente jsou jednou nohou z Athleticu, fanoušky baskického celku potěšily alespoň novinky o Markelu Susaetovi.

Čtyřiadvacetiletý záložník zaujal výborným výkonem na Old Trafford v loňském ročníku Evropské ligy zástupce Manchesteru United natolik, že mu letos nabídli pohádkovou smlouvu na čtyři roky. Za každý z nich by si vydělal 3,5 milionu eur.

Susaeta však možnost přestupu odmítl, jeho cílem je zůstat na San Mamés, místě, kde fotbalově vyrostl. Současný kontrakt, který skončí v létě 2014, by měl být brzy prodloužen o další dvě sezóny. Vedení Athleticu nabízí plat ve výši 800 tisíc eur ročně, Susaeta požaduje 1,5 milionu eur. Obě strany jsou ochotné udělat ústupek a střetnout se na zlaté střední cestě.

Jedna z opor Bielsova výběru přitom v posledním roce Joaquína Caparróse na lavičce byla terčem kritiky fanoušků. S Bláznovým příchodem se ale vše změnilo k lepšímu a ze Susaety je základní stavební kámen Atleticu. Kromě Manchesteru United projevil podle hráčova zástupce zájem další špičkový anglický klub, jímž byla podle médií Chelsea. Marně, Susaeta má o své budoucnosti jasno...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace