Tagliafico v lete do Atlética?

Nicolás Tagliafico (© mundoalbiceleste.com)

V drese Ajaxu Amsterdam podáva skvelé výkony, o záujemcov nemá núdzu. Prestúpi v lete Nicolás Tagliafico do Atlética Madrid?

Tréner Rojiblancos Diego Simeone bude musieť v lete posilniť post ľavého obrancu. Káder Atlética totiž s veľkou pravdepodobnosťou opustí Filipe Luís, ktorému končí v Madride zmluva. Jeho miesto by mohol zaujať práve 26-ročný Nicolás Tagliafico. Argentínsky futbalista už v Španielsku pôsobil, v rokoch 2012 a 2013 hájil farby Realu Murcia. Záujem o tohto obrancu už prejavil Arsenal Londýn, v posledných mesiacoch aj Real Betis Sevilla a Real Madrid. Zdá sa však, že by ho do svojich radov mohlo získať práve Atlético...

"Teší ma záujem Atlética. Ak si ma Diego Simeone všimol, bude to asi preto, lebo hrám dobre. V tejto chvíli sa ale sústredím iba na Ajax, stále hráme v troch súťažiach. Čo bude v lete, to teraz neriešim," poznamenal dvanásťnásobný reprezentant Argentíny.

Nicolás Tagliafico prestúpil do Amsterdamu 5. januára minulého roka, Ajax ho získal z Independiente za 4 milióny Eur. Stane sa už v lete tohto roka jeho novým domovom štadión Wanda Metropolitano?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace