Tata Martino: Messi určitě rozhodnutí Barcelony ovlivnil

Tata Martino (© marca.es)

Tata Martino poprvé předstoupil před novináře jako trenér Barcelony. Na tiskové konferenci se rozpovídal o novém angažmá.

"Barcelona je velkým klubem, který má daný styl, jímž hraje, a my se mu přizpůsobíme. Zásadní bude denodenní práce, aby se nám to povedlo," uvedl padesátiletý Argentinec.

"Mým cílem je přizpůsobit se Barceloně, abychom byli adepty na veškeré trofeje. Původně jsem pomýšlel na odpočinek s tím, že si počkám na zajímavou nabídku. Ta z Barcelony byla velkým překvapením, samozřejmě. Nedala se odmítnout. Je to pro mě velká výzva."

Tata Martino přiznal, že za jeho novou prací může být i přímluva krajana Lionela Messiho: "Nepochybuji o tom, že Messi s vedením klubu mluvil. Leo a Jorge (Messiho otec) určitě rozhodnutí Barcelony ovlivnili. Kolika procenty, to si ale netroufám tvrdit."

"Velmi hezké překvapení, že novým trenérem tohoto mužstva byl jmenován Martino," komentoval Messi příchod nového trenéra na sociální síti.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace