Tímhle kalendářem se nám vysmívají, čertí se Mourinho

Mourinho v diskusi se čtvrtým arbitrem (© as.com)

Real Madrid pouze remizoval na půdě Deportiva, čímž se zvýšila jeho ztráta na vedoucí Barcelonu na 7 bodů, což špatně nese José Mourinho.

Portugalský kouč Bílého baletu si postěžoval na kalendář zápasů: "Kalendář sestavují lidé, kteří nevědí, co dělají. Není normální, abychom po zápase v Evropě hráli v sobotu. A to se děje od začátku sezóny. Vysmívají se nám. Nevím, jak by utkání dopadlo, kdyby se hrálo v neděli, ale bylo by to spravedlivější. Nepřišlo mi, že by byli moji hráči unavení, to bylo spíše vidět na Deporu, ale musím hájit naše zájmy."

"Chtěli jsme vyhrát, takže spokojený být nemůžu. Ve druhém poločase jsme hráli proti brankáři a deseti obráncům. Zvítězit chtěl jenom jeden tým, ale důležitý je výsledek. A ten říká, že jsme ztratili dva body. Nicméně mé hráče kritizovat nemůžu, nechali na hřišti vše."

Mourinho netradičně nehledal chybu u rozhodčích a přiznal, že stále věří v titul: "Rozhodčí? Nerad se k nim vyjadřuji. Nevím, jestli přehlédl pokutový kop v náš prospěch, neviděl jsem to. Liga není ztracená. Sedm bodů je velký rozdíl, ale ne definitivní. Budeme bojovat do poslední možné chvíle."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace