Tipliga - nový ročník

Tipliga má za sebou rozřazovací nultý ročník a jednotliví účastníci již byli rozděleni do kvalitativně rozdílných skupin.

Celý systém soutěže navíc prošel velkou revolucí, která by měla Tipligu učinit ještě atraktivnější. Na základě dosažených výsledků byli uživatelé sestupně rozřazeni do čtyř kvalitativně odlišných úrovní. V první - elitní - skupině byla vytvořena pouze jedna liga, na druhé úrovni jsou ligy dvě (21, 22), na třetí tři (31, 32, 33) a na čtvrté rovněž tři (41, 42, 43). Dva nejlepší tipéři z každé ligy postupují o úroveň výše, tři nejhorší pak naopak spadnou o úroveň níže.  (Toto samozřejmě neplatí pro první ligu - odkud není kam postoupit - a čtvrté ligy, odkud není kam spadnout.) Výjimkou je rovněž druhá úroveň, ze které do první postupují tři nejlepsí tipéři - tedy vítězové lig a ten lepší z druhého místa. Každá liga má opět šest účastníků, jeden ročník (tedy postupující a sestupující) se bude vyhodnocovat každých pět kol.

Z Tipligy byli po nultém ročníku vyřazeni uživatelé alexis9, madridcan a mobil, kteří hned několikrát nenatipovali, a znehodnocovali tak regulérnost celé soutěže. Jejich místa již zaujali noví tipéři - Urby, kaajaa a Miros1. Znovu upozorňujeme, že pokud nebude pravidelně tipovat, budete z Tipligy rovněž vyřazeni.

Nový ročník byl již rozlosován, naplno se však rozjede až po reprezentační přestávce. Ti nedočkaví z vás ale mohou tipovat již teď a to až do uzávěrky v sobotu 15. října v 18 hodin.

Doufáme, že se Vám provedené změny zamlouvají a přejeme Vám do budoucna mnoho tipérského zdaru!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace