Tipliga po 1. kole

Soutěž Tipliga má za sebou první kolo nového ročníku. Komu se povedlo nejlépe a jak odstartovali hráči v elitní lize?

Nejúspěšnějšími tipéry tohoto kola se stali paradoxně uživatelé ze čtvrté ligy - Periculosus a txapeldun nasbírali vynikajících 28, respektive 25 bodů. V prvním kole zaválel i nováček Miros1, který si připsal 21 bodíků, stejného skóre dosáhl i uživatel darwin.

Hráčům v elitní lize se tentokrát příliš nedařilo - celkový vítěz minulého ročníku ace přerušil svou šňůru pěti vítězství v řadě, když získal pouhých 10 bodů. Na prozatímním čele se usadil kvasha s 18 body.

Nejnapínavější duel přineslo klání uživatelů SniperxXx a punta, když první jmenovaný přesně trefeným výsledkem pondělního zápasu zvrátil utkání ve svůj prospěch. Že méně je někdy více, pak dokázal hráč kinky, kterému na vítězství stačilo pouhých 8 bodů.

I toto kolo několik uživatelů bohužel zapomnělo natipovat, a na své konto si tak připisují nulu. Upozorňujeme, že pokud se pravidelně nebudete účastnit tipování, budete z celé soutěže vyřazeni!

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace