Tipliga po 1. kole

Třetí ročník Tipligy má za sebou první kolo. Kdo si v něm vedl nejlépe a kdo si udržel neporazitelnost?

V tomto na body poměrně chudém kole dosáhli nejvyššího skóre 16 bodů shodně hned tři uživatelé - Ledy11, Honzik a kaajaa. Gratulujeme!

O svou neporazitelnost v tomto kole přišli oba "nedotknutelní" minulého ročníku - zemun podlehl vítězi minulého ročníku fotbalistovi, popi se musel sklonit před prozměnu vítězem předminulého ročníku LuckAssem.

Zajímavá situace se naskytla v lize 43, kde všechny tři duely skončily shodně remízou, jeden z nich i díky faktu, že ani pitbull, ani Sevillista v tomto kole nenatipovali. Nejtěsnější výsledek se pak urodil v baskickém derby mezi donostiou a Helixem, které vyznělo poměrem 9:8 pro hostujícího hráče.

V tomto kole nenatipovalo hned osm uživatelů, nad nimiž se v tuto chvíli vnáší bezprostřední ohrožení vyřazení. Konkrétně se jedná o následující hráče: Marcik, txapeldun, Urby, Sevillista, pitbull, tunak, Deform a punta. Další zapomenutí by se jim již stalo osudným.

V nově zavedené Tiplize segundy se vedení v tabulce ujal Carlitos, který dokázal porazit ve vzájemném duelu Sebyka a přidat solidních 25 bodů navrch. Jeho soupeři Sebykovi v tomto kole k bodovému zisku nestačil ani druhý nejlepší výsledek v lize.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace