Tipliga po 2. kole

Soutěž Tipliga má za sebou druhé kolo třetího ročníku. Kdo si tentokrát vedl nejlépe a kdo se může se soutěží rozloučit?

Vzhledem k odloženému utkání v Granadě přeskočila Tipliga 1. kolo, které bude vyhodnoceno se zpožděním, konkrétně 8. prosince. Vzhledem k vynechání 1. kola systém všem uživatelům automaticky odečetl jeden bod. Nelekejte se však, je to pouze dočasné opatření, které bude po "dohrávce" mezi Granadou a Mallorcou odstraněno.

Titul nejlepšího tipéra si v tomto kole s 19 body rozdělili hned tři uživatelé - kobls, El Gato c.B a zemun. Poslední dva jmenovaní dokonce dosáhli tohoto skóre ve vzájemném zápase, a ani nejlepší výsledek tohoto kola jim tak nevynesl tři body za výhru. Slušných 18 bodíků pak nastřádali hráči aimar21, kvasha, vasa23, Marcik a sang culé, poslední dva opět ve vzájemném duelu.

V elitní lize se po prvním vyhodnoceném kole ujal vedení nováček fotbalista. Uvidíme, jak dlouho svou pozici udrží - na záda mu již totiž dýchají Boix a šašekFCB.

Neporazitelnost si již neskutečných osm duelů v řadě drží uživatelé El Gato c.B, sang culé, r209vltava a SniperxXx, hráč Miros1 pak našel svého přemožitele až po dlouhých sedmi zápasech v kinkym. Všem jmenovaným gratulujeme ke skvělým výsledkům!

Už po druhém kole se s Tipligou bohužel loučí hráči Rssa a JEFFINHO, kteří ani jednou nenatipovali a všechny jejich zápasy budou anulovány. Bezprostřední ohrožení vyřazení se v tuto chvíli vznáší nad čtyřlístkem Sevillista, Lapíz, alcantara a Urby, kteří zapomněli toto kolo natipovat. Další zapomenutí by jim již bylo osudným.

Upozorňujeme, že pokud se pravidelně nebudete účastnit tipování, budete z celé soutěže vyřazeni!

Na místa dvou vyřazených uživatelů se již teď můžete hlásit pod článkem, v příštím ročníku Tipligy byste tak zaujali jejich místo.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace