Tipliga po 2. kole

Soutěž Tipliga má za sebou své druhé kolo. Kdo se stal tentokrát nejlepším tipérem a kdo si drží stoprocentní bilanci?

Nejúspěšnějším tipérem tohoto kola, které bylo celkově na přesné tipy velmi chudé, se stal uživatel Floren.Perez z ligy 3, kterému na prvenství stačilo i pouhých 16 bodů, o bodík méně pak získali r209vltava a Cazorla.zd. Celkovému pořadí tipérů zatím vévodí ace z ligy 3, který má na svém kontě dvě výhry a 35 nahraných bodíků, těsně v závěsu jsou šašekFCB a Pospa, kteří však mají v kolonce skóre o dva body méně.

Velmi kuriózní věc se přihodila v lize 4, kde všechna tři klání skončila remízou, dvě z nich dokonce i stejným poměrem, a tamějších šest uživatelů si tak body zaslouženě rozdělí.

I toto kolo zapomnělo několik uživatelů bohužel natipovat, a na své konto si tak připisují mínusový bod. Upozorňujeme, že pokud se pravidelně nebudete účastnit tipování, budete z celé soutěže vyřazeni.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do úterní uzávěrky ve 20 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace