Tipliga po 2. kole

Soutěž Tipliga má za sebou druhé kolo třetího ročníku. Kdo si v něm vedl nejlépe a kdo zabodoval v Tiplize Segundy?

Nejvyššího skóre 16 bodů v tomto kole dosáhla hned dvojice uživatelů, a to dokonce ve vzájemném duelu. Honzikovi ani fantomasovi z ligy 32 tak ani nejlepší výsledek kola nepřinesl tři body a musí se smířit s bodíkem za plichtu. Skóre 15 bodů pak nahrála dokonce pětice uživatelů, konkrétně zemun, popi, LuckAss, Fliskies a Deform. Gratulujeme!

V elitní lize se vedení ujal vítěz minulého ročníku fotbalista, který si po dvou kolech zatím jako jediný uchoval stoprocentní bilanci. Obhajoba titulu však jistě nebude jednoduchá.

Po druhém kole vzdali své působení v soutěži hned tři uživatelé - Tipligu opouští txapeldun, tunak a pitbull. Celkově v tomto kole nenatipovali další čtyři hráči - Ledy11, Boix, SniperxXx a madridcan -, nad kterými se teď vznáší hrozba vyřazení. Pouhý jeden zapomenutý duel od vypadnutí je i další pětice uživatelů - MarcikUrby, Sevillista, Deform a punta. Další zapomenutí by se jim již stalo osudným.

Nově zavedené Tiplize Segundy zatím vévodí král místního portálu Carlitos, který má po dvou kolech dvě výhry a nejlepší skóre k tomu. Na stříbrné pozici se drží vasa23, bronzový stupínek zatím okupuje Sebyk. Nejvyššího skóre 20 bodů v tomto kole dosáhli právě dva medailisté - Sebyk a Carlitos -, ke kterým se stejným bodovým ziskem přidal i bakero6.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin (Tipliga Segundy má uzávěrku již v pátek!). Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace