Tipliga po 2. kole

Soutěž Tipliga odstartovala svůj čtvrtý ročník a má za sebou druhé kolo. Kdo si v něm vedl nelépe a kdo si drží neporazitelnost?

Nejlepšího výsledku v tomto kole dosáhl popi, který nasbíral solidních 20 bodů. Druhý v pořadí se tentokrát umístil ruty, který si připsal 17 bodíků. O další bod zpátky zůstal Sevillista, kterému 16 bodíků stačilo na třetí místo.

V elitní lize se vedení ujal se dvěma výhrami neporazitelný Helix, o pouhý bodík ve skóre zpět je však El Gato c.B. Obhájce dvojnásobného vítězství fotbalista tentokrát škobrtnul a je třetí s odstupem tří bodů.

V dobré formě se zatím představují i největší borci minulého ročníku. Hned tři z nich si drží svou neporazitelnost, Cazorla.zd o tu svou přišel až v tomto kole, když si vylámal zuby na uživateli SniperxXx. Předchozích devět vítězství v řadě však zaslouží poklonu. Podobnému milníku se blíží i kaajaa se sedmi přímými výhrami, Pospa se šesti výhrami a jednou remízou a Helix s pěti výhrami a dvěma remízami. Všem zmíněným gratulujeme!

S Tipligou se již po druhém kole loučí hráč fantomas, který ani v jednom z úvodních dvou kol nenatipoval. Hrozba vyřazení se vznáší i nad dalšími sedmi uživateli - jedenkrát zapomněli natipovat rothen, Urby, Andres, Dianacek, kobls, alcantara a PostMan10. Další zapomenutí by se jim již stalo osudným.

Tiplize Segundy v podstatě od samého počátku vévodí dvojice Sebyk a Carlitos, druhý jmenovaný v tuto chvíli na lídra Sebyka ztrácí pouhý bod. Nejlepšího skóre v tomto kole dosáhl Boix s 20 bodíky.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin (Tipliga Segundy má uzávěrku již v pátek!). Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace