Tipliga po 3. kole

Soutěž Tipliga má za sebou další kolo. Kdo v něm zaválel a kdo vyfoukl aceovi pozici nejlepšího tipéra vůbec?

Nejúspěšnějším tipérem tohoto kola se stal uživatel Majkl z ligy 5, který nasbíral úctyhodných 26 bodů, o bodík méně pak získal Boix, třetí místo toto kolo obsadili uživatelé Honzik a gazzi, shodně s 23 body. Pozici nejlepšího tipéra tentokrát vyfoukl aceovi lídr tohoto kola Boix, který si zatím drží stoprocentní bilanci a k tomu nasbíral skvělých 56 bodů. Ace se se třemi výhrami a 51 body propadl dokonce až na třetí místo, když se mezi něj a Boixe dokázal vklínit ještě Honzik, který má na kontě o dva bodíky více.

Proklínat štěstěnu může uživatel kinky, který ve své lize nahrál v tomto kole druhý nejvyšší počet bodů, musel se však sklonit před suverénem rutym. Podobná věc se přihodila i Sebykovi, který nebýt toho, že se musel postavit Honzikovi, by v tomto kole ve své lize neprohrál.

I toto kolo zapomnělo několik uživatelů bohužel natipovat, a na své konto si tak připisují mínusový bod. Upozorňujeme, že pokud se pravidelně nebudete účastnit tipování, budete z celé soutěže vyřazeni.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace