Tipliga po 3. kole

Soutěž Tipliga má za sebou třetí kolo. Kdo tentokrát nasbíral nejvíce bodů a kdo si drží neporazitelnost? Jak se daří hráčům v elitní lize?

Nejúspěšnějším tipérem tohoto kola se stal Sebyk z ligy 41, který nasbíral velmi slušných 20 bodů. Druhého nejvyššího skóre - 18 bodů - pak v tomto kole dosáhl jeho soupeř v duelu JEFFINHO. Ke své smůle se však musel sklonit před schopnostmi Sebyka a na své konto si nepřipisuje žádné body. Skóre 18 bodíků rovněž dosáhl uživatel r209vltava.

Elitní první lize zatím vládne uživatel LuckAss s devíti body a pokud v následujících dvou kolech zásadně nevyhoří, získá titul vítěze prvního ročníku Tipligy. Na záda mu však dýchají Helix a Boix, kteří mají sice o tři body méně, zato ale lepší skóre.

Šňůru tří vítězství ze tří zápasů v tuto chvíli drží už jen dva uživatelé - lídr elitní ligy LuckAss a překvapivě i nováček Miros1. Neporazitelnost si zatím udrželo i dalších pět uživatelů - El Gato c.B, sang culé, SniperxXx, r209vltava a aimar21 -, ti všichni však mají na kontě jednu plichtu, remízový král aimar21 dokonce dvě.

S Tipligou se již po třech kolech loučí uživatelé Kcko a Izidor, kteří ani jednou nenatipovali a všechny jejich zápasy budou anulovány. V bezprostředním ohrožení jsou pak Fliskies a alcantara, kteří nenatipovali dvakrát a od vyřazení je dělí pouhý jeden zapomenutý zápas. Upozorňujeme, že pokud se pravidelně nebudete účastnit tipování, budete z celé soutěže vyřazeni!

Na místo dvou vyřazených uživatelů se již teď můžete hlásit pod článkem, v příštím ročníku Tipligy byste tak zaujali jejich místo.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace