Tipliga po 3. kole

Soutěž Tipliga má za sebou další kolo. Komu se zadařilo nejlépe a kdo válí v Segundě?

Nejvyššího skóre tentokrát dosáhli hned dva uživatelé a to Honzik z ligy 32 a madridcan z ligy 41, kteří nasbírali solidních 22 bodů. O jeden bodík méně získal hráč zemun, třetí stupínek si v tomto kole rozdělili Boix a kaajaa s 20 body. Gratulujeme!

V elitní lize se ujal vedení zemun, který využil zaváhání fotbalisty a díky lepšímu skóre se posunul před něj. Tipliga nemá od tohoto kola pouze nového lídra, ale i remízového krále - tím se stal hráč Dianacek, jenž ze tří duelů dvakrát remizoval.

Pozici historicky nejúspěšnějšího hráče Tipligy si i nadále drží fotbalista, který v osmnácti odehraných duelech vybojoval celkem 37 bodů. Se stejným ziskem se na něj však dotáhl r209vltava. Druhou pozici se 36 body okupují Boix a zemun, bronzový je s 35 Helix.

Co se průměru nasbíraných bodů týče, probojoval se na první místo zemun s průměrem 14,11 bodu na zápas, a sesadil tak dosavadního lídra r209vltava, který je s průměrem 13,50 druhý. Třetí pozice náleží uživateli sang culé s 13,11 body na zápas.

Natipovat v tomto kole zapomněli dva hráči - popi a Blstak -, nad kterými se teď vznáší hrozba vyřazení. Pouhý jeden zapomenutý duel od vypadnutí je dalších hned devět uživatelů - Ledy11, Boix, SniperxXx, madridcan, MarcikUrby, Sevillista, Deform a punta. Další zapomenutí by se jim již stalo osudným.

Tiplize Segundy i nadále vévodí neporazitelný Carlitos, který navíc potřetí v řadě dosáhl nejlepšího výsledku kola - tentokrát s hodnotou 22 bodů. Na druhé místo tabulky se posunul Sebyk, třetí je uživatel donostia.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin (Tipliga Segundy má uzávěrku netradičně v sobotu v 16 hodin!). Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace