Tipliga po 4. kole

Soutěž Tipliga má za sebou předposlední rozřazovací kolo. Kdo byl tentokráte nejlepší a kdo si zatím drží stoprocentní bilanci?

Nejúspěšnějším tipérem tohoto kola se stal aimar21 z ligy 1, který dodržel své přezdívce a nasbíral 21 bodů. O pouhý bodík tak v nejtěsnějším souboji kola porazil uživatele sang culé a připisuje si šťastné tři body. Pozici nejlepšího tipéra soutěže si i po tomto kole udržel Boix, který má na kontě plný počet bodů a 69 v kolonce skóre, na paty mu však šlapou uživatelé Pospa a ace s 67, respektive 66 body. Tito tři hráči jsou zároveň jediní tipéři, kteří byli schopni udržet si stoprocentní bilanci a vyhráli všechna utkání.

Kuriózní situace se přihodila v lize 6, kde puntovi stačilo nasbírat pouhých 6 bodů k tomu, aby porazil uživatele SniperxXx - ten totiž získal ještě o dva body méně. Příštím kolem vyvrcholí rozřazovací část Tipligy a rozdělení uživatelů ještě není zdaleka rozhodnuto! Nejzamotanější je situace v lize 4, kde mají první čtyři uživatelé na kontě shodně 7 bodů.

I toto kolo několik uživatelů bohužel zapomnělo natipovat, a na své konto si tak připisují nulu. Upozorňujeme, že pokud se pravidelně nebudete účastnit tipování, budete z celé soutěže vyřazeni!

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace