Tipliga po 4. kole

Komu se tohle kolo povedlo nejlépe, kdo si dokázal udržet neporazitelnost a který uživatel je nejblíže vítězství v elitní lize?

Nejlepším tipérem tohoto všeobecně velmi vydařeného a napínavého kola byl Carlos Juan Pablo z ligy 22, který získal skvělých 26 bodů. O jediný bodík tak překonal druhého v pořadího gazziho, třetím nejlepším byl alcantara s 23 bodíky.

V elitní lize si svou pozici lídra zkomplikoval LuckAss, který jen remizoval s uživatelem kvasha. Na jediný bodík se mu tak přiblížil Boix a pokud chce LuckAss pomýšlet na celkové vítězství, měl by v posledním kole bezpodmínečně zvítězit. Na zaváhání Boixe by spoléhat neměl.

Jediným doposud stoprocentně úspěšným uživatelem je nováček tohoto ročníku Miros1. Neporazitelnost si dokázalo udržet i šest zbylých "nedotknutelných" z minulého kola - tedy LuckAss, El Gato c.B, sang culé, SniperxXx, r209vltava a aimar21. Posledně jmenovaný si navíc udržel pozici remízového krále, o místo po jeho boku se však přihlásil kobls.

Nejzajímavější souboje se v tomto kole odehrály bezpochyby v lize 32 - všichni uživatelé dosáhli vysokého skóre a jedna 22bodová remíza mluví za vše.

I toto kolo zapomněli někteří uživatelé natipovat, v bezpostředním ohrožení vyřazení však zůstávají jen alcantara a Fliskies. Hráči Kcko a Izidor již byli z Tipligy vyřazeni a jejich účast bude anulována. Na místo dvou vyřazených uživatelů se již teď můžete hlásit pod článkem, v příštím ročníku Tipligy byste tak zaujali jejich místo.

Někteří uživatelé si již toto kolo zajistili postup do vyšší ligy a těm gratulujeme! Zbytek tajenky postupujících a sestupujících včetně celkového vítěze se doluští příští víkend. Poslední herní kolo tohoto ročníku již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace