Tipliga po 4. kole

Třetí ročník Tipligy má za sebou předposlední čtvrté kolo a jde do svého finále. Komu se tentokrát zadařilo nejlépe a kdo si zajistil postup?

V tomto na body poměrně chudém kole zazářila dvojice r209vltava a Periculosus, kteří nasbírali shodně 18 bodů. Na stříbrnou příčku tentokrát dosáhl dorostenec Carlos Juan Pablo, který se nedal zaskočit zkušenějšími kolegy a získal 17 bodíků. Třetího nejlepšího výsledku dosáhli rovněž dva uživatelé - Pospa a šašekFCB -, v jejichž kolonce skóre se objevilo 15.

V elitní lize se vrátil do čela tabulky vítěz minulého ročníku fotbalista, který využil zaváhání svých protivníků. K obhajobě titulu mu z posledního duelu stačí i bod. Před rozhodujícím kolem má však teoretickou šanci na celkové vítězství dokonce pět uživatelů.

Neporazitelnost si v tomto ročníku drží již jen pětice uživatelů - konkrétně jde o hráče r209vltava, Cazorla.zd, kaajaa, Pospa a Helix. První čtyři jmenovaní mají dokonce čistý zápis čtyř vítězství v řadě, Helix má na kontě dvě výhry a dvě remízy.

S Tipligou se po čtyřech kolech loučí další tři uživatelé - Ledy11, Marcik a Blstak -, kteří podruhé zapomněli natipovat a přidávají se k již dříve vyřazené trojici pitbull, tunak a txapeldun. V tomto kole zapomněl natipovat rovněž Andres, nad kterým se teď vznáší hrozba vyřazení. Pouhý jeden zapomenutý duel od vypadnutí je dalších hned osm uživatelů - Boix, SniperxXx, madridcan, popiUrby, Sevillista, Deform a punta. Další zapomenutí by se jim již stalo osudným.

V Tiplize Segundy dosáhla tentokrát nejvyššího skóre dvojice Katalánců bakero6 a kinky, kteří nahráli shodně 18 bodů, první jmenovaný pak dokonce připravil o neporazitelnost lídra Carlitose. Na prvních třech místech se po čtvrtém kole s devíti body srovnala trojice Carlitos, Sebyk a donostia.

Poslední herní kolo tohoto ročníku, které přinese konečné rozluštění tajenky postupujících a sestupujících, již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. (Tipliga Segundy má uzávěrku již v pátek ve 21 hodin!) Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace