Tipliga po 5. kole

Soutěž Tipliga má za sebou svou rozřazovací část. Kdo v tomto kole zabodoval a kdo se dostal na celkové stupně vítězů?

Nejlepším tipérem závěrečného kola se stal uživatel pitbull z ligy 8, který nahrál velmi slušných 22 bodů. O dva body tak překonal druhého v pořadí Helixe, další dva bodíky zpět pak bylo bronzové kvarteto hráčů Carlos Juan Pablo, popi, kvasha a Deform.

Nejlepším účastníkem nultého ročníku Tipligy se nakonec stal uživatel ace z ligy 3, který v posledním kole vyfoukl tuto pozici dosavadnímu lídrovi Boixovi. Ace jako jediný dokázal zvítězit ve všech kláních, na své konto si pak připsal skvělých 79 bodů, což je celkově druhý nejlepší výsledek v Tiplize. Pomyslnou stříbrnou medaili si pak na krk může pověsit zemun, který si rovněž dokázal udržet neporazitelnost, jedna remíza a nižší skóre jej však odsunuly na druhé místo. Na bronzovém stupínku skončil nakonec uživatel Boix, který poslední dvě kola celé soutěži vévodil. Po prohře s aimarem21 se však propadl až na třetí místo. Všem třem soutěžícím gratulujeme!

Nejvyšší skóre si na své konto paradoxně nepřipsal ani jeden ze "tří králů" - tento primát jim vyfoukl uživatel r209vltava z ligy 5. Ten však na vlastní kůži poznal, že ani největší počet nasbíraných bodů se nemusí nutně rovnat prvnímu místu - ve své lize totiž skončil vzhledem ke dvěma remízám a jedné prohře až třetí.

Na základě výsledků z tohoto ročníku proběhne během reprezentační přestávky přerozdělení do kvalitativně rozdílných lig. Hlavní roli bude hrát (v následujícím pořadí) umístění ve skupině, počet nahraných bodů a skóre. Ty uživatele, kteří nebyli schopni pravidelně tipovat, budeme pravděpodobně nuceni ze soutěže vyřadit. Pokud někdo ztratil o soutěž Tipliga v průběhu jejího nultého ročníku zájem, ať zanechá zprávu pod tímto článkem. V případě, že by měl něktěrý uživatel zájem se do Tipligy dodatečně přihlásit, tak teoretická možnost existuje - byl by však automaticky zařazen do kvalitativně poslední ligy.

Doufáme, že se vám nultý ročník Tipligy líbil a těšíme se na další tiperské souboje!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace