Tipliga po 5. kole - ohlédnutí za druhým ročníkem

Soutěž Tipliga má za sebou dramatické poslední kolo druhého ročníku, které definitivně rozluštilo tajenku postupujících a sestupujících. Kdo se stal celkovým vítězem a kdo nahrál nejvyšší skóre?

Nejlepším uživatelem 5. kola se stal uživatel Deform z ligy 32, který nasbíral 19 bodů, ani ty však nakonec neodvrátily jeho pád do čtvrté ligy. Skóre 18 bodíků pak dosáhli hned dva hráči - sang culé a Fliskies, kteří se oba díky výhře radují z postupu o úroveň výše.

Celkovým vítězem druhého ročníku se nakonec po napínavé koncovce stal uživatel fotbalista. Ještě před závěrečným zápasem mezi Valencií a Málagou mířil za prvenstvím Boix, lépe trefený výsledek posledního utkání však nakonec přinesl korunu krále Tipligy fotbalistovi. Boix nakonec skončil až třetí, díky lepšímu skóre jej přeskočil šašekFCB, který tedy bral stříbro.

Celkově nejlepším tipérem druhého ročníku se stal hráč kvasha, který dosáhl úctyhodného skóre 83 bodů. O dva bodíky zpět skončil na stříbrné pozici zemun, osmdesátku pokořil také uživatel sang culé. Poslední dva jmenovaní se navíc poprávu mohou radovat z postupu do elitní ligy.

Naopak nejnižší skóre mezi aktivními hráči nahrál uživatel Floren.Perez, který s 38 body "dosáhl" nezáviděníhodného průměru méně než deset bodů na kolo. Remízovým králem se tentokrát stal hráč aimar21, který se na vlastní kůži přesvědčil, že neschopnost dotáhnout duely do vítězného konce může člověka stát nejen postup výše, ale může mu přinést i pád níže.

Jedinými dvěma tipéry, kteří v tomto ročníku neokusili porážku, byli popi a zemun, prvně jmenovaný dokonce dosáhl pěti přímých vítězství. Nutno však dodat, že dvě z toho si připsal v duelech, kde se jeho soupeř nezúčastnil. Na každý pád oba slaví postup o úroveň výše - zemun návrat mezi elitu a popi do druhé ligy.

Po druhém ročníku se s Tipligou loučí hned pět hráčů - Rssa, Lapíz, JEFFINHO, Majkl a pitbull -, kteří pravidelně netipovali a jejich účast bude anulována. Na místo vyřazených uživatelů se již teď můžete hlásit pod článkem, v příštím ročníku Tipligy byste tak zaujali jejich místo. Pokud by se některý z uživatelů chtěl z Tipligy odhlásit, má rovněž šanci tak učinit dole pod článkem, případně soukromou poštou.

Sláva vítězům, čest poraženým! Gratulujeme postupujícím, ale vy ostatní nezoufejte, třeba právě příští ročník bude ten váš. Doufáme, že se vám tento ročník Tipligy líbil a těšíme se na další tiperské souboje!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace