Tipliga po 5. kole - ohlédnutí za prvním ročníkem

Kdo si toto kolo vedl nejlépe a kdo se stal celkovým vítězem? Poslední kolo Tipligy rovněž rozluštilo poslední dílky tajenky o postupujících a sestupujících...

Nejlepším tipérem posledního kola, celkově na body velmi chudého, se stal uživatel Carlitos s 18 body. Druhého nejlepšího skóre dosáhl Floren Perez s 15 bodíky, o jeden bod méně pak získali uživatelé gazzi a donostia.

Celkovým vítězem prvního ročníku Tipligy se stal uživatel LuckAss, a to i přes to, že v posledním kole prohrál. Jeho zaváhání ale nedokázal využít hlavní pronásledovatel Boix, který svůj duel rovněž ztratil. Boix nakonec skončil až třetí, o stříbro jej totiž připravil uživatel Helix, který jej v posledním kole přeskočil. Gratulujeme!

Poslední kolo rovněž rozluštilo tajenku postupjících a sestupujících. Do první ligy nakonec po napínavé koncovce postoupili vítězové druhých lig fotbalista a realm, které doplnil ten lepší uživatel z druhého místa, tedy šašekFCB. Uživateli aimar 21 zbyly po prohraném rozhodujícím duelu jen oči pro pláč...

Uživatelem, který dosáhl v tomto ročníku celkově nejvyššího skóre, se tentokrát stal Carlitos, jenž nasbíral celkem 69 bodů a zaslouženě postoupil o ligu výše. To samé platí i pro uživatele realm a gazzi, kteří dosáhl skóre o dva body nižší. Stejného počtu dosáhl i Periculosus, jeho příklad však ukázal, že fotbal se nehraje na skóre, ale na body - zůstal totiž ve čtvrté lize.

Neporazitelnost si nakonec dokázalo po celý ročník udržet hned pět uživatelů - r209vltava, El Gato c.B, sang culé, Miros1 a SniperxXx -, všichni jmenovaní samozřejmě postoupili o ligu výše. Oproti minulému ročníku však letos ani jeden uživatel nedokázal získat pět přímých vítězství.

Celkem dva hráči - Kcko a Izidor - již byli z Tipligy vyřazeni a jejich účast bude anulována. Na místo dvou vyřazených uživatelů se již teď můžete hlásit pod článkem, v příštím ročníku Tipligy byste tak zaujali jejich místo. Pokud by se některý z uživatelů chtěl z Tipligy odhlásit, má rovněž šanci tak učinit dole pod článkem.

Sláva vítězům, čest poraženým! Gratulujeme postupujícím, ale vy ostatní nezoufejte, třeba právě příští ročník bude ten váš. Do něj chystáme hned několik změn, vše se ale včas dozvíte. Doufáme, že se vám první ročník Tipligy líbil a těšíme se na další tiperské souboje!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace