Tipliga po 5. kole - ohlédnutí za třetím ročníkem

Soutěž Tipliga zdárně dospěla do finiše svého třetího ročníku a tajenka postupujících i sestupujících byla definitivně rozluštěna. Kdo nahrál tentokrát nejvíce bodů a kdo se stal celkovým vítězem?

Nejlepšího skóre - a to hned třetího nejvyššího v historii Tipligy - v tomto kole dosáhl uživatel Miros1, který nasbíral 27 bodů. Magická třicítka tak zůstává i po třech ročnících nadále nepokořena. Velmi solidní výsledek si v tomto připsala i dvojice Helix a kaajaa, kteří nahráli 23 bodů.

Prvenství v elitní lize a celkové vítězství v soutěži s přehledem obhájil hráč fotbalista, který na cestě za obhajobou jen jednou prohrál. Stříbrnou medaili si na krk může pověsit uživatel zemun, třetí místo obsadil druhý z minulého ročníku šašekFCB.

Nejvyššího celkového skóre dosáhl ve třetím ročníku uživatel kaajaa, který nahrál rekordních 84 bodů, čímž o jeden bodík překonal doposud nejlepší zápis Tipligy, jenž měli na svědomí r209vltava a kvasha. Druhý v pořadí skončil se solidními 76 body na kontě Honzik, bronzovou příčku obsadil Pospa se 70 body.

Hned tři uživatelé si dokázali po celý průběh ročníku udržet čistý zápis a zakončit jej s pěti přímými vítězstvími na kontě - konkrétně Cazorla.zd, kaajaa a Pospa. Neporazitelnost si udržel i Helix, který ke třem výhrám přidal dvě remízy. O zmínku v této smetánce Tipligy přišel v posledním kole r209vltava, když podlehl LuckAssovi. Vzhledem k postupu do elitní ligy jej to však příliš mrzet nemusí.

S Tipligou se po třetím ročnku na vlastní žádost loučí kvartet pitbull, tunak, txapeldun a zemun, vyřazeno bylo také trio netipujících Ledy11, Marcik a Blstak. V příštím ročníku tak bude v Tiplize o jednu ligu méně, zároveň je však k dispozici jedno volné místo, na které se můžete hlásit pod článkem nebo soukromou poštou. Pokud chcete Tipligu opustit, můžete tak učinit stejným způsobem.

Páté kolo Tipligy Segundy lehce zamíchalo pořadím v tabulce, když se před dosavadního lídra Carlitose dostal nový vedoucí muž Sebyk. Jeden z chlebodárců místního portálu se propadl až na třetí příčku - dokázal se před něj totiž dostat ještě fantomas. Nejvyššího skóre tentokrát dosáhla dvojice Barcelonistů fantomas (27 bodů) a bakero6 (23 bodů).

Sláva vítězům, čest poraženým! Gratulujeme postupujícím, ale vy ostatní nezoufejte, třeba právě příští ročník bude ten váš. Doufáme, že se vám tento ročník Tipligy líbil a těšíme se na další tiperské souboje!

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace