Tipliga startuje druhý ročník!

Soutěž Tipliga má za sebou první ročník, jehož vítězem se nakonec stal uživatel LuckAss. Již zítra v sobotu startuje ročník druhý.

Jednotliví uživatelé byli s ohledem na postupující a sestupující kvalitativně rozděleni, znovu rozlosovány byly i jednotlivé kvalitativní úrovně, čímž vznikly zcela nové skupiny.

Neděste se tedy, jestli jste se přesunuli z ligy 31 do ligy 33 - obě jsou na stejné úrovni a z obou máte stejnou šanci postoupit do druhé, ale stejně tak i spadnout do čtvrté. Po novém rozlosováním tak narazíte povětšinou na nové uživatele, se kterými budete moci poměřit svou tipérskou zdatnost.

Formát Tipligy žádnou výraznější revolucí neprošel, bylo však zavedeno jedno důležité nové pravidlo - tolerance nenatipovaných zápasů se snížila ze dvou na jeden. Pokud tedy v novém ročníku zapomenete dvakrát natipovat, se soutěží se budete muset bohužel rozloučit. Toto pravidlo je zavedeno jako prevence proti uživatelům, kteří pravidelně netipují a znehodnocují regulérnost celé soutěže. V případě výjimečných okolností je možnost jedno nenatipování prominout.

Z Tipligy byli po prvním ročníku vyřazeni uživatelé ace, Izidor a Kcko. Nahradili je noví tipéři: tunak, Ledy11 a popik.

Další herní kolo již bylo otevřeno, tipovat můžete do tradiční sobotní uzávěrky v 18 hodin. Přejeme Vám příjemnou zábavu a hodně tipérského zdaru.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace