To já vyslal Asenja do útoku, kál se po absurdním rozhodnutí Simeone

Sergio Asenjo po inkasované brance (© marca.es)

Atlético Madrid se po porážce 0-2 s Rubinem Kazaň v prvním utkání šestnáctifinále Evropské ligy ocitlo na pokraji vyřazení. A to i díky absurdnímu rozhodnutí Diega Simeoneho.

Los Colchoneros prohrávali v 94. minutě 0-1 a dostali výhodu rohového kopu. Simeone jako by zapomněl, že se hraje na odvety, a vyslal do útoku Sergia Asenja. Jenže Madriďanům se standardní situace nepovedla, následoval rychlý brejk Rubinu, který zakončil Pablo Orbaiz do prázdné branky.

Druhá inkasovaná branka výrazně snížila hodnotu akcií Atlética, obhájce trofeje je blízko vypadnutí. "Bylo to jen mé rozhodnutí. Myslel jsem, že zápas je skoro u konce, proto jsme chtěli využít příležitosti. Fotbal je hra, v níž je potřeba riskovat. My tak učinili a poneseme za to následky. Nepovedlo se to. Je to má zodpovědnost. Naše šance na postup jsou velmi malé," prohlásil Cholo Simeone.

V podobném duchu mluvil také Sergio Asenjo: "Trenér mi řekl, abych šel do útoku. Všichni jsme myslel, že po rohovém kopu odpíská rozhodčí konec."

Ruský soupeř zastavil vítěznou sérii Atlética na stadionu Vicente Calderóna na 20 zápasech napříč všemi soutěžemi.

Podívejte se na gól Pabla Orbaize (v čase 2:16)

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace