Torres a Albiol vypadli z reprezentace, Soldado a Muniain novinkami

Fernando Torres (© marca.es)

Vicente del Bosque zveřejnil nominaci na přátelské utkání Španělska proti Venezuele, které se odehraje v Málaze 29. února.

Největší novinkou je přehlédnutí Fernanda Torrese, jehož trápení v Chelsea nebere konce a na gól čeká už 24 zápasů. El Niño nebyl povolán poprvé od od roku 2006. Mezi vybrané hráče se nevešel ani obránce Realu Madrid Raúl Albiol, který se v klubu prakticky nedostává na hřiště.

Směrem do reprezentace naopak poprvé po pěti letech zamířil útočník Roberto Soldado z Valencie. Další novou tváří je mladá hvězda Athleticu Iker Muniain, který je připraven v seniorské reprezentaci debutovat.

Nominace Španělska na přátelský zápas proti Venezuele:

Brankáři: Iker Casillas (Real Madrid), José Manuel Reina (Liverpool), Víctor Valdés (Barcelona).

Obránci: Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Jordi Alba (Valencia), Carles Puyol (Barcelona), Andoni Iraola (Athletic) a Javi Martínez (Athletic).

Záložníci: Thiago Alcántara (Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Málaga), Xavi Hernández (Barcelona), Cesc Fàbregas (Barcelona) a Andrés Iniesta (Barcelona).

Útočníci: David Silva (Manchester City), Fernando Llorente (Athletic), Juan Manuel Mata (Chelsea), Iker Muniain (Athletic), Jesús Navas (Sevilla), Álvaro Negredo (Sevilla) a Roberto Soldado (Valencia).

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace