Trojice BBC vstřelila už 400 gólů. Cristiano Ronaldo je penaltovým rekordmanem

BBC (© marca.es)

Real Madrid vyhrál na hřišti Valencie 4-1 a ke třem bodům ho dovedla útočná trojice Benzema, Bale a Cristiano Ronaldo, která spolu nastoupila v základní sestavě po dlouhých 280 dnech.

Naposledy se tak stalo v loňském El Clásicu 23. dubna proti Barceloně na Bernabéu. Od té doby se Francouz, Velšan a Portugalec sešli na trávníku jen v průběhu utkání, ne jako členové úvodní jedenáctky.

Na Mestalle se dvakrát prosadil z pokutového kopu Cristiano Ronaldo, což posunulo počet gólů celého tria na číslo 400, přičemž spolu působí v dresu Bílého baletu pátou sezónu. Největší porci branek má na svědomí Cristiano Ronaldo (225), Karim Benzema rozvlnil síť v 99 případech a Gareth Bale se trefil 76krát.

Cristiano Ronaldo se navíc stal penaltovým rekordmanem La Ligy. V nejvyšší španělské soutěži zahrával již 72 pokutových kopů, dosavadním maximem bylo 71 penalt Huga Sáncheze. Brzy třiatřicetiletý CR7 61krát z puntíku nezklamal, 11krát neproměnil.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace