UEFA zahájila disciplinární řízení s Realem Madrid

Sergio Ramos poté, co se nechal vyloučit. (© as.com)

Vynucené červené karty v utkání proti Ajaxu mohou Xabi Alonsa a Sergia Ramose hodně mrzet. UEFA zahájila disciplinární řízení, které se tyká také Ikera Casillase, Jerzyho Dudka a José Mourinha.

Xabi Alonso a Sergio Ramos si v úterním souboji s nizozemským celkem úmyslně nechali dát druhé žluté karty za zdržování. Následná vyloučení sice znamenají stopku pro poslední zápas základní skupiny Ligy mistrů proti Auxerre, ale oběma hráčům se díky tomu umaže jedna žlutá karta pro vyřazovací fázi.

Vše měl vymyslet portugalský kouč Realu Madrid José Mourinho, jenž s instrukcemi poslal náhradního brankáře Jerzyho Dudka za Ikerem Casillasem, který poté vše přetlumočil Sergio Ramosovi. Od všech zúčastněných to UEFA považuje za nehodné a nesportovní chování, což by pro celou pětici mohlo znamenat minimálně peněžitý trest.

UEFA řešila podobný případ už v roce 2008, Juninho a Cris z Lyonu tehdy vyvázli bez dodatečné zápasové stopky, museli však zaplatit pokutu 10 tisíc eur.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace