Uloví Barcelona Wilfrieda Zahu?

Bude Wilfried Zaha oblékat dres Barcelony? | youtube.com

Barcelona, která se snaží vyrovnat s neutěšenou finanční situací, bude v zimě opět lovit na trhu s volnými hráči. Zálusk s idělá na útočníka Crystal Palace, Wilfrieda Zahu, který má za sebou nejlepší sezónu své kariéry a v té probíhající má nakročeno ke stejnému nebo lepšímu výsledku.

Wilfriedu Zahovi, rodáku z Pobřeží Slonoviny, končí na konci současné sezóny smlouva a vedení Crystal Palace útočník údajně již oznámil, že nový kontrakt nepodepíše. To znamená, že se zahájením zimního přestupového období si může začít hledat nové angažmá, do kterého v létě bude moci odejít jako volný hráč.

Toho by ráda využila Barcelona, která počítá s tím, že na konci sezóny přijde o Memphise a tak hledá hráče, který by dokázal oživit hru na křídle, což je Zahova přednost. Ve svých třiceti letech se stal tahounem londýnského klubu, v jehož dresu střílí většinu branek. V kariéře chce ale udělat krok vpřed a cítí, že Crystal Palace mu už další vývoj neumožňuje.

Wilfried Zaha v minulosti oblékal také dres Manchesteru United, ale na Old Trafford nikdy nedostal šanci. Místo toho se stal lídrem Crystal Palace, za který nastoupil do 445 utkání, vstřelil 89 branek a přidal 75 asistencí.

Hvězdou týmu je i v letošní sezóně, kdy se tým pohodlně drží ve středu tabulky. Wilfried Zaha je opět v hlavní roli se šesti brankami a dvěma asistencemi, to znamená, že se podílel téměř na polovině všech vstřelených branek svého klubu v sezóně.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace