Ustari, nejdražší posila Getafe v historii, odchází zadními dveřmi

Óscar Ustari (© marca.es)

Óscar Ustari už není hráčem Getafe. Argentinský brankář se s klubem dohodl na předčasném ukončení smlouvy, která měla platit ještě rok.

Nejdražší posila v historii Getafe tak opouští Coliseum Alfonsa Péreze zadními dveřmi. Madriďané za fotbalistu, jenž byl považovaný za obrovský talent, zaplatili před pěti lety šest milionů eur.

Šestadvacetiletý Ustari neprožil ve Španělsku povedenou část kariéry, a to zejména kvůli zraněním. V první sezóně jej do branky nepustil jeho krajan Pato Abbondanzieri, a když se zdálo, že Ustari je připraven převzít po zkušenějším kolegovi žezlo, zpřetrhal si vazy v koleni. Stejné zranění jej potkalo ještě jednou, a sice vloni. V obou případech se tak stalo při reprezentování Argentiny.

I kvůli tomu neodchytal v uplynulé sezóně ani jeden zápas. Celkově odchází Ustari z Getafe s bilancí 42 startů, v nichž inkasoval 60 branek.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace