Už jen mistrovství světa klubů. Asensio věří, že se kruh gólových debutů uzavře

Marco Asensio (© marca.es)

Marco Asensio skóroval při svém debutu v každé soutěži, do které v dresu Realu Madrid zasáhl. Chybí mu už jen jediný skalp - a to na mistrovství světa klubů. Dočká se ho?

Supercopa, Super Cup, Copa del Rey, La Liga, Liga mistrů... Pokaždé platilo, že první start rovná se u Marca Asensia i první gól. K uzavření kruhu gólových debutů zbývá dopsat poslední kapitolu, a to na mistrovství světa klubů, kde se Realu Madrid ve středu postaví v semifinále do cesty Al Jazira.

"Už mi chybí jen mistrovství světa klubů. Uvidíme, jestli nastoupím a podaří se mi skórovat, aby se kruh uzavřel. Bude to těžký prosinec s důležitými zápasy v lize, mistrovstvím světa klubů i El Clásicem, které chceme vyhrát, abychom se přiblížili špičce tabulky," prohlásil 21letý talent.

Real Madrid koupil Asensia již v roce 2014, dvě sezóny strávil na hostováních v Mallorce a Espanyolu. Vloni se konečně stal členem prvního týmu Bílého baletu a to hned s velkými týmovými i individuálními úspěchy. Asensio k tomu říká: "Hodně jsem toho obětoval, abych se dostal až sem. Snil jsem o tom. Všechno běží velmi rychle. Rok 2017 byl skvělý, v mé první sezóně jsme vyhráli ligu i Ligu mistrů. Snažím se užívat si každý den."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace