V Atléticu musíte trpět. Ale nečekal jsem, že až tak moc, řekl Luis Suárez

Luis Suárez (© marca.es)

Atlético udělalo výhrou nad Osasunou důležitý krok k udržení prvního místa tabulky, hrdinou se stal Luis Suárez.

Právě uruguayský útočník vstřelil dvě minuty před koncem vítězný gól, Atlético získalo zlaté tři body v utkání, ve kterém ještě deset minut před koncem prohrávalo.

"Každý mi říkal, že v Atléticu musíte trpět, že to ke klubu patří, ale nečekal jsem, že až tak moc. Ale odhodlání a tvrdá dřina, to je to, v čem tento tým vyniká. Každý chce dosáhnout stejného cíle. Teď se musíme připravit na poslední zápas ve Valladolidu," uvedl spokojený střelec.

Pro Luise Suáreze šlo o první gólovou radost po pěti zápasech a téměř dvou měsících, z čehož si ale těžkou hlavu nedělá: "Někteří útočníci v takové chvíli skloní hlavu, ale já takový nikdy nebyl. Jsem hrdý na to, že když člověk bojuje a snaží se, může dosáhnout, po čem touží. Nám se to dnes povedlo."

Čtyřiatřicetiletý El Pistolero je s 20 góly čtvrtým nejlepším střelcem letošní La Ligy, na úspěšném tažení Atlética má klíčový podíl. Završí ho ziskem prvního titulu pro Los Colchoneros od roku 2014?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace