V Barceloně zavládlo po vypadnutí z Ligy mistrů zklamání

Cesc Fàbregas v odvetě proti Chelsea (© sport.es)

Barceloně se rozplynul sen o obhajobě trofeje Ligy mistrů, v katalánské metropoli zavládlo po vypadnutí s Chelsea zklamání.

"Odehráli jsme skvělých 180 minut, ale letos nám není přáno. Jsme smutní, protože jsme udělali pro postup maximum. Když se podívám na oba zápasy, tak nevím, proč jsme nepostoupili. Nevidím nic, co bychom udělali špatně. Musíme pogratulovat Chelsea k výborné defenzivní práci," prohlásil Pep Guardiola.

Byl to pro úspěšného kouče poslední zápas na lavičce Barcelony? Sám Guardiola zatím nemá jasno: "Musíme si v nejbližších dnech sednout s Rosellem a rozhodnout se, co je pro klub nejlepší, zda-li budu pokračovat." 

Cesc Fàbregas ke své chudé sbírce trofejí z Arsenalu tu ušatou v Barceloně zatím nepřidá: "Jsme zklamaní, je to velká rána. Je to nespravedlivé. Hodně si vyčítám šance, které jsem zahodil na Stamford Bridge, protože jsme věděli, že dát tam gól, to by hrálo velkou roli. Ale pokud jsme měli prohrát nějakým způsobem, pak takovým, při kterém jsme zůstali věrní našemu stylu. "

Zklamaný byl také Andrés Iniesta: "V tomto dvojzápase nebyl fotbal spravedlivý. Hra, kterou jsme předváděli, byla potrestána. Fanoušci byli skvělí, pro ně fotbal hrajeme, trpěli s námi. Ale my se vrátíme."

"Jsme hrdý na hráče, trenéra i fanoušky, kteří nám povzbuzovali do poslední chvíle. Takový je fotbal. Budeme pokračovat v naší hře, víc se od nás žádat nemůže. Fotbal tentokrát nebyl spravedlivý, ale ten lepší ne vždy vyhrává. To ke sportu patří," dodal Sandro Rosell.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace