V Elche dlouho čekali na posilu. Teď mají hned dvě

Toño Rodríguez (© zimbio.com)

Příznivci nováčka nejvyšší soutěže z Elche se už pomalu začínali znepokojovat, neboť v jejich sítích zatím neuvízla ani jedna posila. Po dnešním dni už je všechno jinak a úlovek je hnedka dvojnásobný. Od nové sezóny budou totiž dres ilicitanos oblékat jak brankář Toño, tak stoper Mario Álvarez.

Dohoda s dosavdním brankářem Granady, kde měl ještě rok smlouvu, se upekla ve čtvrtek. Klubové vedení tak vyslyšelo přání kouče Frana Escriby, jenž chtěl doplnit stávající brankářský tandem Manu Herrera – Diego Rivas o někoho zkušeného, neboť zmíněné dvojici chybí znalosti Primera División. Toňo je starý ligový mazák, který se v minulé sezóně podílel na udržení Granady, byť později přišel o post jedničky na úkor Roberta. V předchozích sezónách ovšem držel nad vodou Racing  Santander a lasa mu házeli z mnohem lukrativnějších destinacích. Kromě Toña mělo Elche zájem ještě o Dani Aranzubíu, Cuellara, nebo Javi Varase.

Uzavřen je rovněž příchod středního obránce Maria Álvareze z Betisu. Fotbalistovi v sevillském klubu, kde se necítil doceněn, po dvou letech doběhla smlouva a v Elche podepsal úvazek na dva následující roky.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace