V Madridu litují nepovedených penalt

V Madridu zavládlo zklamání (© marca.es

Real Madrid si v letošní sezóně sen o desátém triumfu v Lize mistrů nesplní, Bílý balet vypadl v semifinále s Bayernem Mnichov.

O postupujícím musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byl úspěšnější německý celek, který proměnil tři z pěti penalt, zatímco za Real Madrid se trefil pouze Xabi Alonso. Cristiano Ronaldo, Kaká a Sergio Ramos z puntíku zklamali.

"Bolí to, protože jsme všichni dělali pro úspěch maximum. Jsem na hráče hrdý. Jsou to supermuži. Bojovali na hřišti dvě hodiny, víc po nich nemohu chtít. Penaltu mohou neproměnit pouze odvážní, ti ostatní se k ní v takové chvíli nepostaví. Zatímco v sobotu pseudomadridisti smutnili, dnes mohou mít radost," prohlásil José Mourinho.

Portugalský kouč naznačil, že v Realu Madrid bude působit i v nacházející sezóně: "Pokud vyhrajeme ligu, bude letošní sezóna úspěšná. Ale my chceme více. Pokud bude vedení a hráči chtít, budu pokračovat jako trenér Realu Madrid i v příští sezóně."

Zklamaný byl Sergio Ramos, jehož nepovedený pokutový kop, kdy míč skončil na tribuně, se stal terčem mnoha vtipů: "Jsou chvíle, které bolí, jako je ta dnešní, ale pak jsou tu mnohem důležitější pocity v podobě hrdosti, že jste nechali na hřišti duši pro tento dres, trenérský tým a fanoušky."

Iker Casillas podpořil neúspěšné střelce z puntíku: "Je to škoda. Nepovedlo se nám udělat poslední krok do Mnichova. Děkujeme za podporu fanouškům. A velké díky Cristianovi, Kaká a Sergio Ramosovi, že šli na penalty. Jste skvělí! O tom ať nikdo nepochybuje."

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace