V Miláně gól nepadl

Ani Lionel Messi nedokázal odvrátit bezgólovou remízu (© marca.es)

Barcelona remizovala v prvním utkání čtvrtfinále Ligy mistrů na San Siru s AC Milán bez branek.

O postupujícím se tak rozhodne až v odvetě na Nou Campu, kde budou domácí k jistotě postupu potřebovat vyhrát, zatímco italskému celku bude postačovat jakákoliv gólová remíza.

AC Milán ukázal, že proti Barceloně hrát umí. Allegriho mužstvo nastoupilo do zápasu aktivně, Robinho v první šanci večera neuspěl. Aktivní hra domácích rychle opadla a začali se soustředit na bránění a rychlé kontry. Barceloně dělal problém nekvalitní trávník, přesto Abbiatiho protáhli Xavi a Messi.

Po jednom z rychlých útoků se ocitl v jasné šanci Ibrahimović, Švédovu slavou střelu ale lapil Víctor Valdés. A když rozhodčí nevyhodnotil střet Abbiatiho a Alexise Sáncheze jako penaltový, šlo se do kabin za stavu.

Druhý poločas nabídl podobný obrázek. Hru AC se snažil směrem dopředu táhnout Ibrahimović, jenž však zas a znovu narážel na výborně hrajícího Piquého. Směrem dozadu vyčníval v dresu AC Ambrosini. Carles Puyol hlavičkoval po rohovém kopu těsně mimo, šanci střídajícího Tella zmařil brankář.

Spíše taktická bitva tak vítěze nepřinesla. Barcelona půjde i do odvety jako favorit, o postup se ovšem bude muset tvrdě poprat.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 Následující
Předchozí 1 Následující
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace