V případě odchodu Kessiého sáhne Barcelona po Amrabatovi

Sofjan Amrabat v utkání Fiorentiny

Záložník italské Fiorentiny a marocký reprezentační fotbalista, Sufján Amrabat, stojí nejvýše v seznamu případných náhradníků za hráče z Pobřeží Slonoviny, Francka Kessieho. Ten sice před necelým rokem přestoupil z AC Milán do Barcelony, ale pod trenérem Xavim nenachází potřebný prostor a jeho návratu do italské ligy by se nikdo nedivil.

Pochybnosti o tom, zda bude Franck Kessie chtít pokračovat v dresu Barcelony i v příští sezóně jsou každým dnem zřetelnější. Záložník z Pobřeží Slonoviny je podle deníku Mundo Deeportivo v hledáčku Interu Milán, který se bude snažit bývalého hráče AC Milán podepsat.

Z výše uvedeného důvodu Barcelona zpozorněla a znovu začíná bedlivě sledovat marockého reprezentanta, Sofjana Amrabata. Maročan má podobný profil jako Kessie a po jeho úchvatných výkonech na Mistrovství světa v Kataru z něj velkokluby nespustily oči. V zimním přestupovém období patřil k hráčům, o kterých se ve spojení s Barcelonou mluvilo nejčastěji, ale pokus o jeho podepsání skončil neúspěšně.

Sofjan Amrabat se nicméně z hledáčku Blaugranas nevzdálil a mohl by se opět stát prioritou na trhu, pokud by se Franck Kessie rozhodl pro odchod. Trenér Xavi by se záložníkem z Pobřeží Slonoviny rád počítal i pro následující sezóny a dal to najevo jasně v posledních zápasech, kdy byl Kessie na hřišti téměř ve všech případech, nicméně jeho budoucnost zůstává nejistá.

Zástupci Barcelony se proto zkontaktovali s agentem Sofjana Amrabata a naznačili mu, že by rádi marockého záložníka přivedli do španělské ligy v případě, že se v týmu uvolní po Kessiem místo. O hráče italské Fiorentiny ale nemá zájem pouze Barcelona. Amrabata sleduje také Atlético Madrid a jelikož je marocký reprezentant v posledním půlroce své smlouvy s Violou, může o přestupu jednat s kýmkoliv a jeho cena na trhu bude pro zájemce velmi příznivá.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace