V semifinále Eura čeká na Španělsko Portugalsko

Dalším sokem Španělska je Portugalsko (© daylife.com)

První semifinálová dvojice Eura je již známá, tvoří ji Španělsko a Portugalsko.

Utkání sousedů z Pyrenejského poloostrova bude ve středu od 20:45 hostit ukrajinský Doněck. Druhé semifinále vytvoří Německo a postupující z dnešního mače mezi Anglií a Itálií.

Portugalsko postoupilo do play-off z druhého místa skupiny B, kde prohrálo s Německem a porazilo Dány a Nizozemce. Ve čtvrtfinále turnaje proti České republice posunul svůj tým dále Cristiano Ronaldo hlavičkou deset minut před koncem.

Přestože se Portugalci na letošním Euru prezentují velmi dobrými výkony a v přátelském utkání na konci roku 2010 smetli Španělsko 4-0, favoritem bude La Roja. Del Bosqueho a dříve Aragonésova parta neinkasovala v play-off velkých turnajů už 780 minut, tedy 8 utkání a 2 prodloužení. Ve zmíněných osmi zápasech tak Španělsko potřebovalo pouze 10 nastřílených branek, aby se stalo mistrem Evropy i světa a zůstalo ve hře i na letošním šampionátu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace