Vaclík doufá v nabídku nové smlouvy. V Seville chce zůstat

Vaclík v zápase proti Atléticu (© marca.es)

Tomáš Vaclík má v Seville smlouvu do léta 2021, český brankář ale věří, že si působení na Pizjuánu prodlouží.

Sevilla zatím s nabídkou za 30letým reprezentantem nepřišla, důvodem může být i současná situace ohledně koronaviru, která sport odsunula na vedlejší kolej.

"V současné chvíli nejednáme. Rozhodnutí je na Monchim (sportovní ředitel Sevilly). Také chápu, že v současné chvíli nikdo na prodlužování kontraktů nemyslí. Ale pokud byste se zeptali mě, tak ano, já chci zůstat. Chci v Seville pokračovat tak dlouho, jak to bude možné. Vždy je potřeba, aby se na tom shodly obě strany. Hráč a sportovní ředitel, trenér nebo klub. Uvidíme, jestli dojde k dohodě," uvedl Vaclík.

Vaclíkovi se pro příští sezónu zřejmě změní konkurent. Hostování Yassina Bounoua z Girony se v přestup podle všeho nezmění, nejistá je budoucnost Sergia Rica, jenž by mohl zůstat v PSG. Sevilla tak bude mezi tři tyče hledat nové jméno. S Vaclíkovy výkony panuje v klubu spokojenost, rodák z Ostravy překonal slabší období z úvodu sezóny a stejně jako vloni je klíčovým hráčem Andalusanů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace